Yprius advocaten in Kortrijk!

Gratis verdediging via rechtsbijstandverzekering in Kortrijk, Nelson Mandelaplein 2

Bent u op zoek naar juridische bijstand, maar maakt u zich zorgen over de kosten?

Via de rechtsbijstandverzekering kunnen wij u gratis verdedigen. Juridische problemen kunnen al moeilijk genoeg kunnen zijn zonder dat u zich ook nog zorgen hoeft te maken over de financiële aspecten.

Yprius Kortrijk

Wat is de rechtsbijstandverzekering?

De rechtsbijstandverzekeringis een polis die u dekking biedt voor juridische kosten in geval van een geschil. Deze verzekering is beschikbaar als onderdeel van verschillende verzekeringen zoals de autoverzekering, familiale verzekering en brandverzekering. Met een rechtsbijstandverzekering heeft u recht op juridische bijstand van een advocaat, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de financiële aspecten. Het stelt u in staat om uw rechten te verdedigen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoge kosten.

Vrije keuze advocaat

U heeft hiervoor recht op vrije keuze van advocaat en kunt dus bij ons terecht op ons kantoor in Kortrijk. Als u een rechtsbijstandverzekering heeft kunnen wij ui dus gratis verdedigen als u moet voorkomen voor de politierechtbank, of als u schade heeft geleden en schadevergoeding wilt bekomen.

Ons advocatenkantoor bevindt zich op een centrale locatie in Kortrijk, aan Nelson Mandelaplein 2 (Hangar K), bij Lago Kortrijk Weide.

Er is ruime parkeergelegenheid.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken zodat wij u zo goed mogelijk kunnen ontvangen.