bijstand advocaat

Ben je op zoek naar professionele juridische bijstand in strafzaken?

Onze ervaren advocaten hebben jarenlange ervaring in het verdedigen van cliënten in strafzaken, zowel voor de politierechtbank, de correctionele rechtbank en het hof van assisen.

Wij begrijpen dat een strafzaak een zeer stressvolle en verwarrende periode kan zijn en wij zijn er om je te helpen.

Als je in een strafzaak bent verwikkeld, is het belangrijk om onmiddellijk een advocaat te raadplegen. Onze advocaten kunnen u helpen om jouw rechten te beschermen en om jouw zaak zo snel en efficiënt mogelijk af te handelen.

Wij staan je bij door het gehele proces, vanaf het het eerste verhoor tot en met de uitspraak van de rechter. Wij zullen je adviseren over jouw rechten en mogelijkheden en je bijstaan bij de verdediging van jouw zaak.

Ons team van ervaren strafrechtadvocaten beschikt over uitgebreide kennis van het strafrecht en de procedures van het strafrechtelijk proces. Wij werken nauw samen met onze cliënten om hun zaak te begrijpen en om een strategie te ontwikkelen die is gericht op het behalen van het best mogelijke resultaat in hun zaak.

Mr. Curd Vanacker en mr. Marie-Hélène Debaere zijn houder van het certificaat bijzondere opleiding cassatieprocedure in strafzaken.

Mr. Curd Vanacker, mr. Marie-Hélène Debaere volgden ook de supralat-opleiding en zijn erkend om bijstand te verlenen bij het verhoor door de politie en de onderzoeksrechter.

Bel ons nu voor een vrijblijvend en vertrouwelijk gesprek en ontdek hoe we je kunnen helpen