Debiteurenbeheer

Bescherm uw cashflow zonder de bruggen op te blazen met uw klanten. Focus op uw activiteit en laat het innen van niet-betaalde facturen aan ons over.

Uw debiteuren weten dat de aangetekende ingebrekestelling van ons kantoor hun laatste kans is om de openstaande bedragen te regelen zonder bijkomende gerechtskosten.

In tegenstelling tot incassokantoren en gerechtsdeurwaarders, hebben wij de juridische expertise om betwistingen te weerleggen en kunnen wij onmiddellijk na de minnelijke fase overgaan tot gerechtelijke of buitengerechtelijke invordering.

In principe rekenen wij geen kosten aangerekend indien de factuur niet kan worden ingevorderd (no cure no pay). In geval van een geslaagde invorderingen kunnen wij onze kosten meestal volledig verhalen op de debiteur.

Als uw factuur niet betaald wordt na onze ingebrekestelling, wordt kordaat overgegaan tot gerechtelijke of buitengerechtelijke invordering.

Mail ons via onderstaand formulier uw openstaande facturen en uw factuurvoorwaarden en wij versturen onmiddellijk een ingebrekestelling of dagvaarding.