Wie zijn we?

Advocaat Curd Vanacker

Curd Vanacker

Curd Vanacker studeert in 1999 met onderscheiding af aan de Universiteit Gent en wordt onmiddellijk lid van de balie.

Hij behaalt in 2008 met onderscheiding een manama in het ondernemingsrecht (Master in Businesslaw) aan de universiteit Antwerpen met als masterproef “De vastgoedmakelaarsovereenkomst”.

Mr. Vanacker behaalt de certificaten ‘bijzondere opleiding jeugdrecht’ en ‘bijzondere opleiding cassatieprocedure in strafzaken’.

Curd Vanacker is docent ‘contracten en mandaten’ in de opleiding vastgoedmakelaar (Syntra Kortrijk) en is plaatsvervangend vrederechter van het kanton Ieper.

Hij is ook lid van de taxatiecommissie van de West-Vlaamse balie.

curd.vanacker@yprius.be

0470 74 02 24

1

Marie-Hélène Debaere

Marie-Hélène Debaere studeerde in 2013 af aan de KULeuven als master in de rechten en werd meteen lid van de balie.

Zij liep stage bij een kantoor gespecialiseerd in strafrecht en familierecht. Zij startte in 2017 haar eigen kantoor en werkte samen met een gerenommeerd kantoor uit Izegem, gespecialiseerd in echtscheidingen en personen- en familierecht.

Mr. Debaere is dan ook gespecialiseerd in het familierecht en het strafrecht.

Zij behaalt het certificaat ‘bijzondere opleiding jeugdrecht’ en is erkend jeugdadvocaat.

Mr. Debaere is ook houder van het getuigschrift ‘evaluatie menselijke schade’ aan de KULeuven, een postuniversitaire specialisatie over de begroting van letselschade.

In 2015 wint mr. Marie-Hélène Debaere de prestigieuze pleitwedstrijd ‘het Vlaams Pleitjuweel’.

Marie-Hélène Debaere is sinds 2020 voorzitter van de Conferentie van de Jonge Balie Ieper. Zij is ook lid van het departement studie, advies en deontologie van de balie West-Vlaanderen.

mariehelene.debaere@yprius.be

0477 62 00 04

3

Bruno Vanpraet

Mr. Bruno Vanpraet behaalt in 2020 met onderscheiding het diploma van master in de rechten aan de KULeuven en wordt meteen lid van de balie.

Hij start zijn loopbaan als advocaat-stagiair bij een gevestigde waarde in Waregem, onder meer gespecialiseerd in kredietrecht en ondernemingsrecht.

Mr. Vanpraet vervoegt Yprius advocaten in 2021 en legt zich toe op bijzondere overeenkomsten (huurkoop, kooprecht, aanneming) en strafrecht.

bruno.vanpraet@yprius.be

Studio VOLT 4177kopie

Hans Beerlandt

Mr. Hans Beerlandt studeert in 1997 af als licentiaat rechten aan de KULeuven en volgt er ook aanvullende studies criminologie.

Hij begint in 1998 als advocaat in Leuven, in 1999 sluit hij zich aan bij de Kortrijkse balie en later de West-Vlaamse balie.

Hij is houder van de certificaten bijzondere opleiding jeugdrecht en cassatieprocedure in strafzaken.

Mr. Beerlandt is ook erkend bemiddelaar in familiezaken.

info@yprius.be

Studio VOLT 4240kopie

Sabien Vandewalle

Sabien is uw aanspreekpunt voor de administratie en het secretariaat.

secretariaat@yprius.be